Zondag de strijd om het Clubkampioenschap 2020 (wijziging tijden)

Komende zondag is het zover dan wordt er gestreden om de clubtitels van 2020. Het bestuur hoopt en verwacht een mooie opkomst: een overdaad aan koersen is er niet. Let even op de gewijzigde aanvangstijden.

De Dameskoers die oorspronkelijk gepland stond komt te vervallen. De meeste wedstrijddames rijden komend weekend een meerdaagse en wellicht wordt het Dameskampioenschap nog op een andere dag verreden. Een aantal Elite/Beloften heeft ook een wedstrijd, maar er zijn genoeg leden voor de mannenkoers. Dat wordt een spektakel zo midden in de zomer.

Het programma gaat er als volgt uit zien:

9.30 uur: Inrijden en rugnummer halen Jeugd
10.00 uur: Jeugd (individuele tijdrit en koers);

11.00 uur: Rugnummer afhalen voor de andere categorieën

11.30 uur: alle mannen (Elite/Beloften/Amateurs/BasisledenNieuwelingen/Junioren) voor een koers over ca  80 km; (één wedstrijd over 1 uur 45 en 10 ronden) om het Algemeen Clubkampioenschap 2020 en aparte prijzen voor Nieuwelingen, Junioren, 40+ en 50+.

Inschrijving
Uiteraard is iedereen (per decreet) ingeschreven en wordt verwacht in de nieuwe clubkleding. En met een werkende chip (check dat ook!).

Voor het overige gelden de regels die ook zijn toegepast tijdens het Regiokampioenschap op 12 juli.

Coronamaatregelen
De Amstel volgt zo goed mogelijk de NOC en KNWU richtlijnen. Er zal gewoon gekoerst worden, maar daar omheen zijn er wel een paar zaken waarmee deelnemers en vooral publiek rekening moeten houden.

Algemeen: afstand houden 
Volwassenen houden afstand tot elkaar  (behalve in de koers). Geen handen schudden en praat op afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte.
Er zal een wat beperktere medaille uitreiking zijn, meteen na afloop bij het juryhuis na afloop, geen uitgebreide huldiging. Ook daar houden ouders en begeleiders afstand. Publiek verspreidt zich langs het parcours. Bij start- en finish géén publiek.

Rugnummers
Rugnummers zullen buiten uitgereikt worden. Deelname is gratis!.

Clubhuis: beperkt geopend
De kleedkamers en wc’s zijn open, maar geen douches. De kantine is alleen geopend voor de organisatie. Er wordt in principe buiten koffie/frisdrank en koeken etc verkocht. Graag gepast betalen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑