NK dagen in Drenthe (update)

Op de Drentse VAM berg wordt er deze dagen toch nog gestreden om de Nederlandse titles. Vrijdag de Beloften, zaterdag de Elite-Vrouwen en zondag de Profs. Vrijdag en zaterdag met Amstel-deelname. Vier Amstelrenners reden zich de top-20 in.

De Beloften streden vrijdagavond over een relatief korte afstand van 124 km maar wel met 33 keer de VAM berg. Van De Amstel waren aanwezig Daan Hoeks, Victor Broex, Enzo Leijnse en Owen Geleijn. Vooral Owen en Victor lieten zich gelden en eindigden redelijk kort in het uitgedunde peloton dat mocht sprinten om plek 6. Owen werd 12e en Victor 14e. Enzo en Daan hadden om verschillende redenen een DNF. Fraai parcours en fraaie koers, dat wordt vast nog mooi de komende dagen op TV.
Zaterdag streden de zusjes Markus (Femke en Riejanne) in respectievelijk de kleuren van Parkhotel en CCC mee. In het veld met de complete wereldtop was het een spannende strijd om de titel. In de voorste gelederen was Riejanne geregeld te zien: zij werd 9e. Ook Fenke deed het goed door zich naar de 19e plek te knokken.
NKWeg20_Beloften_Result

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑