Jeugd: interclub Hoorn

Bij het oprijden van de parkeerplaats valt het direct op. Het is druk vandaag. De jeugd hunkert naar koersen, maar daarvan zijn er niet veel. Rond 09.30 is het al gezellig druk. Corona lijkt ver weg. Het parcours is nat, het miezert af en toe en het waait. “Ideaal koersweer!”, roept een jonge renner voor de start.

In categorie 1 & 2 Brieck aan de start. Brieck is eigenlijk nog categorie 0, en een klepper in wording. Hij wordt knap 8ste.

In 3 en 4 Quinten en Max aan de start. Hier een nog groter deelnemersveld. Quinten en Max kunnen iets meer als ploeg rijden. Dan had er nog meer ingezeten. Nu werd Quinten 3de en Max 5de.

Het podium cat. 3/4

Bij de gecombineerde klasse van categorie 7 en Nieuwelingen het grootste startveld. Onze categorie 7 renners hebben er zin in, maar kijken ook een beetje op tegen de Nieuwelingen. Nieuwelingen Jelle en Viego gaan door waar ze gebleven waren. Domineren en winnen. Jelle op 1 en Viego op twee. Boem. Tom, Ravi, Thijmen, Tristan en Jesse weten zich knap te handhaven in een uitgerekt peloton van bijna 50 renners. Volgende week Olympia. Lekker dichtbij.

Drukte bij cat. 7/Nieuwelingen

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑