Ideale omstandigheden bij Tijdrit (met stand NJC)

Dinsdagavond was het zowaar een keer lekker toeven onder de brug langs het kanaal bij Driemond. Meestal een tochtgat, maar nu gewoon lekker najaarsweer. De tijden waren er ook naar. Manuel Michielsen was in 12.04 het snelste terug.

Nornaal wordt er in mei ook een keer gereden over 18,8 en 10 km, maar nu was de “10” de enige die in dit vreemde jaar verreden is. Tijdritspecialist Michielsen bleef Wessel Mouris (12.40) ruim voor. Opvallende aanwezige was Dick Visser: die reed in een knappe 13.02 naar de 3e plaats, en dat met de Alpenweek in de benen.
Beste Nieuweling (op gewone fietsen) was Jelle Boonstra in 13.33: hij bleef Mees van Duren 13 seconden voor. Jelle, Mees en Wessel hebben zich alle drie geplaatst voor het NK Tijdrijden in Chaam op 13 september. En wellicht maken ze ook nog wel kans in de NCK ploeg?

De snelste dame was nog een AAW ganger, Amber Kraak,  in 14.17. NCK kampioen Rosan Koper zat daar niet ver achter (14.24) en Marike Veldhuis deed het in 14.43. Allemaal tijden die het in de eeuwige dames ranglijst in de top-5 goed doen (wordt nog bijgewerkt). De snelste tijd blijft echter van Maud Rijnbeek in 14.05 in september 2017.
Riejanne Markus koos ervoor om b.m. een 18,8 km tijdrit te rijden. Dat deed ze in een snelle tijd: 25.18,0.. Het telt niet mee, maar zou de snelste tijd voor Dames op die afstand geweest zijn. Maar goed dat moet volgend jaar dan maar gebeuren.

Een andere MM (Michiel) reed verreweg de snelste jeugdtijd. Maar er waren er velen die een PR reden. Goed bezig allemaal.

Tevens de stand in de Najaarscompetitie: morgen de finale: Jeugd om 18.15 en de anderen om 19.00 uur. Friso van Diemen staat aan de leiding voor Tristan Geleijn en Viego en Mees.

NJC-2020

De eeuwigdurende ranglijsten worden nog bijgewerkt. https://www.wvdeamstel.nl/?page_id=216

Uitslag Tijdrit WV de Amstel NJC 1 september 2020

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑