De “r” in de maand en de ACC op de kalender

Afgelopen vrijdag 4 september hebben de in de Amsterdamse Cross Competitie deelnemende en organiserende verenigingen de voorlopige kalender voor de ACC-crosswedstrijden voor het jaar 2020 vastgesteld. Daarmee is één van de stappen gezet om in 2020 een weer een mooie cross-competitie te kunnen hebben. Alles onder voorbehoud.
Echter, door de Covid-19-regels van de RIVM en lokale overheid en KNWU-regels is het voor de organiserende verenigingen nu nog niet geheel duidelijk of en hoe alle wedstrijden door kunnen gaan. Ook daar is in het ACC-2020-verenigingsoverleg over gesproken. Verdere info volgt de komende tijd via (o.a.) deze en de website van de ACC. Er zullen wat regels veranderen.
De trefwoorden die we bij de ACC dit vreemde jaar willen benadrukken zijn: volgens de regels, veilig, vriendelijk, en met plezier.

De voorlopige kalender is als volgt:

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑