Dinsdagavondcompetitie: laatste loodjes

De één na laatste dinsdagavondwedstrijd, de avonden worden dermate kort dat we geen wedstrijd meer kunnen organiseren. Na twee rustige weken stond er nu weer een mooi peloton aan de start. De wedstrijd was echter verre van rustig. Een hoog tempo, genoeg niet lukkende demarrages en een tumultueus slot.

Het nog wat vochtige parcours in de laatste bocht was voor een aantal renners al genoeg reden om niet vol de sprint aan te gaan. En ze bleken gelijk te hebben, het voorwiel van Ronald de Waal schoof weg en dat eindigde op het asfalt. De rest bleef gelukkig redelijk overeind en nadat zijn stuur weer was rechtgezet is hij uiteindelijk op de fiets huiswaarts gegaan.

Bas Koster stelde de eindoverwinning veilig door de te winnen. De nummers twee (Alexander Evers), drie (Tom Wolters) en vier (Camiel Zwart) liggen redelijk ver uit elkaar, maar moeten nog wel wat puntjes sprokkelen om hun posities veilig te stellen.

Volgende week de afsluitende rit met na afloop de prijsuitreiking met een hapje en drankje. Wel zo gezellig als er veel renners bij zijn. Mocht het weer onverhoopt te slecht zijn om te wielrennen dan start de prijsuitreiking om half acht.

De stand: klik

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑