Komende zondag Ronde van Amstelveen

In dit gekke seizoen wordt de Nicooz Ronde van Amstelveen niet verreden op het stratenparcours in de Westwijk, maar op ons eigen wielrparcours aan de Startbaan. Mét mooie startvelden en premies en prijzen. Gewoon koers dus. Lees even verder voor informatie.


Alle informatie over starttijden etc is hier te vinden: hier!

Om 10.30 start de dag met de Nieuwelingenkoers, waarna de Junioren (12.00 uur), Sportklasse (13.45 uur) en de Elite/Beloften/Amateurs volgen om 15.15 uur.

De Nieuwelingen en Junioren hebben wat concurrentie van koersen en het NK Tijdrijden, maar bij de andere groepen staan grote en gretige startvelden op de kaart. Met name bij de Elite staan er de nodige nationale toppers aan de start met daaronder een aantal van onze thuisrijders. In de Sportklasse een groot contingent Amstelrenners dat het thuisvoordeel maar moet zien uit te buiten.

Corona maatregelen
Alle deelnemers hebben een mail gekregen met informatie over de corona maatregelen.
De Amstel volgt de NOC en KNWU richtlijnen. Er zal gewoon gekoerst worden, maar daar omheen zijn er wel een paar zaken waarmee deelnemers en vooral publiek rekening moeten houden. Volwassenen houden afstand tot elkaar (behalve in de koers). Geen handen schudden en praat op afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte. Verzoek is om zo weinig mogelijk publiek of begeleiding mee te nemen naar de koers.
Er zal een beperkte huldiging zijn. ok daar houden ouders en begeleiders afstand. Publiek wordt gevraagd zich langs het parcours te verspreiden. Bij start- en finish is géén publiek toegestaan.

Rugnummers : buiten bij de wedstrijdtafel

Locatie en clubhuis : De ronde van Amstelveen 2020 wordt verreden op het clubparcours van WV de Amstel aan De Startbaan in Amstelveen.
Vanwege de door corona aangepaste datum was het niet mogelijk de koers op de gebruikelijke locatie te organiseren.
De kleedkamers en wc’s zijn open, maar er kan niet gedoucht worden. De kleedkamers hebben zeer beperkte capaciteit, dus kom indien mogelijk omgekleed naar het parcours. De kantine is alleen geopend voor de organisatie. Er wordt buiten koffie/frisdrank/koeken etc verkocht. Graag gepast betalen.

We zien je graag op 13 september!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑