Op naar het NCK 2020

Traditioneel is het NCK de (bijna) finale van het wegseizoen. Op zaterdag 3 oktober staat het Nederlands Club Kampioenschap op het programma, verreden op de Ploegentijdrit, de “TTT”. Eén keer per jaar met je clubgenoten namens De Amstel knallen. En De Amstel is daar de laatste jaren goed in: vorig jaar nog drie ploegen in de top-10, met de prachtige gouden Damesploeg, de bronzen Junioren ploeg en zilver in het overall clubklassement.

Ook nu zal De Amstel weer met vier ploegen aanwezig zijn:  Jeugd, Junioren, Dames en natuurlijk de Elite en Beloften. De afgelopen weken is al een begin gemaakt met de trainingen en de selecties onder leiding van onze begeleiders. De dag zal deze keer anders zijn door de coronamaatregelen. Wat blijft is de wedstrijd op zich. De verschillende ploegleiders zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen en de eerste trainingen waren al drukbezet.
Vanaf dinsdag 15 september wordt er nog

vijf keer om 18.00 uur vertrokken vanaf De Haan: op 15, 17, 22, 24 en 29 september. Dan moet iedereen er klaar voor zijn. De Jeugd traint op woensdag. Door verschillende groepen zal er richting NCK gewerkt worden en ook degenen die wellicht níet in aanmerking komen voor selectie doen gewoon mee aan de trainingen. Je wordt er sowieso sterk van.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑