Mooi slot dinsdagavondcompetitie

De dinsdagavond van Prinsjesdag was een passend slot van een jaar waarin veel dingen anders liepen dan we verwacht hadden. Maar uiteindelijk werd er toch nog 11 keer gereden op de dinsdagavond, ruimschoots genoeg om een klassement te kunnen opmaken.

Vorige week was het al wel redelijk duidelijk hoe het klassement er uit ging zien en de plaatsen 1 tot en met 8 bleven vanavond ongewijzigd. Maar daar ging wel een koers aan vooraf die zich kon meten met de donderdagavond. En dat betrof zowel de renners als de snelheid.

Na de neutralisatie werd er zo hard gereden dat meer dan de helft van de renners het tempo niet meer kon volgen en op een ronde (en sommigen op meer rondes) werden gezet.

Uiteindelijk mochten acht renners de laatste sprint rijden. Caspar Hermans was net iets sneller dan Sander Boerkamp en ze werden gevolgd door Tom Wolters, Alexander Evers, Marcel Witte, Bas Koster, Romke van der Weerdt, Serge van der Putten en de eenzame Jaap van der Grinten die in de laatste ronden de kopgroep had moeten laten gaan.

Na afloop konden we op het terras met een grote groep renners de prijzen uitreiken en de jury (Wil Nieuwendijk en Paul Andriessen) bedanken voor hun wekelijkse aanwezigheid.

Kortom, een prachtige wieleravond en daarmee een mooie afsluiting van seizoen 2020.
Volgend jaar beginnen we hopelijk gewoon weer eind maart beginnen.

De eindstand (klik)

Gezellig buiten napraten na de koers, nadat de prijzen waren uitgereikt en de jury was bedankt voor hun inzet!

 

Een gedachte over “Mooi slot dinsdagavondcompetitie

  1. Bedankt Wil en Paul! Overigens leverden 11 avonden maar liefst 10 verschillende winnaars op. Ik hou de statistieken niet bij maar dit lijkt me een unicum.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑