Geen NCK voor onze topploegen

De Amstel was er helemaal klaar voor: NCK 2020. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. In  verband met de verscherpte corona maatregelen zal het NCK aanstaande zaterdag niet verreden worden. Tot teleurstelling van de ploegen die alle voor de prijzen gingen.

Vorig jaar was De Amstel de 2e ploeg van Nederland met daarbij een gouden Damesploeg, een bronzen Juniorenploeg en een 10e plaats voor de Jeugd (met val) en de 15e voor de mannenploeg. Dit jaar stonden de ploegen er weer scherp voor. De Junioren gingen misschien niet weer voor het podium, maar een dikke top-10 zat er in en dat gold ook voor de mannenploeg. De Dames en de Jeugd hadden beide één ambitie: winnen!
Het was ook te mooi: bijna elke week goed weer op de trainingsavonden in Oukoop en alle KOM-metjes werden verbeterd: zowel door de mannen als de vrouwen (QOM). De Jeugd won de TTT bij De Kampioen.
En ook de reserves, nieuwe generaties en vergane glorie trainden hun rondjes Oukoop en elders. Dit jaar voor niets, helaas, maar er zijn wel nieuwe standaarden gezet. Laten we hopen dat we in de toekomst weer gewoon kunnen knallen.

Toch willen we even eer geven aan de renners en rensters die het zóuden doen en geselecteerd waren door hun ploegleiders:

Op de dijk in 2019

Jeugd:
Tyler Eyk – Michiel Mouris – Djai Denneboom – Thomans Landman – Ploegleider Hans Leijnse

Junioren:
Wessel Mouris – Ivo Zwaans – Tristan Geleijn – Jelle Boonstra – Ploegleider Joost Mouris

Dames:
Femke Markus – Riejanne Markus – Marike Veldhuis – Amber Kraak – Ploegleider René Markus

A-ploeg:
Friso van Diemen – Joppe van de Weerdt – Joris van Nieuwkerk – Koos Jeroen Kers – Victor Broex – Owen Geleijn – Ploegleider Roel Mouris

Hopelijk volgend jaar een herkansing. Gelukkig hebben we de beelden nog.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑