Amstel CX training alleen voor 18 min

De nieuwe overheidsmaatregelen om het corona-virus in te dammen laten de sport en ook onze activiteiten niet onberoerd. Dit betekent dat de CX training op donderdagavond in aangepaste vorm gaat plaatsvinden. De training is alleen toegankelijk voor renners t/m 17 jaar en start voor allen om 18.30 uur.

Dit betekent dat alle renners tot en met 17 jaar zich om 18.30 moeten melden en dat er naast de trainers géén ouders meer kunnen meetrainen. Voor de beteren zal de training wel iets langer duren (tot ca 20.00 uur). Dit geldt in ieder geval voor de komende twee weken.
Voor het overige wordt bekeken óf en hoe er eventueel een training voor 18+ kan worden aangeboden binnen de overheidsrichtlijnen. Mocht dat het geval zijn zal dat op deze site gepubliceerd worden. Voor het overige verwijzen wij naar: deze link

 

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑