Amstel activiteiten even op pauze

In een normaal jaar zouden we nu vol in alle winteractiviteiten zitten. Er zou volop gecrosst worden, de baanfietsers zouden hun rondjes rijden en op zaterdag zouden er de groepsduurtrainingen zijn. Op dit moment zijn er echter alleen trainingen voor de jongeren onder 18 jaar en moet de rest het doen met eigen initiatieven. Maar De Amstel zou De Amstel niet zijn als we wel al gereed zijn voor de toekomstige activiteiten.Vandaar dat het nu nog stil is op deze site. Maar dat gaat natuurlijk veranderen. Immers, er komt een moment dat er weer meer vrijheid komt, én dat we weer met groepen kunnen trainen en kunnen koersen. En daar zijn we altijd klaar voor. Dat heeft De Amstel afgelopen zomer bewezen. Zo worden er al plannen gemaakt voor onze wielerrondes in 2021 en uiteraard zullen er weer gezamenlijke clubtrainingen zijn – zodra het kan.
Voorlopig dus even individueel of in minimale groepjes trainen; misschien weer strava-kommetjes zetten (in het veld en op de weg) en wellicht weer “koersen” op Zwift (NB). Maar áls het even kan, dan stáát De Amstel er weer!

NB: voor Zwift is er een groep Amstelleden die met enige regelmaat gezamenlijk aan bepaalde wedstrijden mee doet. Leuk om elkaar daar te “zien” en toch tegen en met elkaar te koersen. Wil je daar meer over weten, meld je dan aan bij de Strava zwift groep: hier aanmelden!

Een gedachte over “Amstel activiteiten even op pauze

 1. Het parkoers bij WVA is weer opgebouwd, je kan er weer elke dag individueel !!! trainen. Ten opzichte van het vorige rondje zijn er hier en daar technische aanpassingen!!! eerst even een rondje verkennen.
  Het is voor iedereen beschikbaar als trainings parkoers en elke zaterdag tussen 13:00 en 16:00 kan je de challenge met jezelf of een andere renner aan op het rondje. Er is iemand van WVA aanwezig en mylaps staat aan.
  Je traint op Sloten Individueel met afstand tot elkaar en voor eigen verantwoording er is geen assistentie of begeleiding.
  Je fietst met je mylaps chip 4 rondjes, start vanaf WVA in tegengestelde richting (linksom) de tijd stopt na 4 rondjes ( 12km)
  16:00 worden de tijden online gezet en weet je hoe je gepresteerd hebt tov alle andere renners die dag.
  Zegt het voort !!!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑