Jeugd begint weer op de weg

Voor de jeugd gaat het crossen dit jaar bijna naadloos over in het wegseizoen. Op dinsdag 9 maart is eerste training op het parcours in Amstelveen. De laatste crosstraining bij de Ouderkerkerplas is op donderdag 25 februari. Het is de redactie niet bekend wat de jeugd doet, in die ene week dat er geen clubtraining is. Zelf trainen, vermoedelijk.

Voor de wegtrainingen op de dinsdagen gelden de gebruikelijke tijden (inrijden vanaf 17:30 – start training 17:45 – eind rond 19:00). De inmiddels bekende Corona regels voor de jeugdsport zijn van toepassing.

De activiteiten op de donderdagen starten na het ingaan van de zomertijd. De trainers kijken in de tweede helft van maart wat hiervoor de beste invulling is.

De activiteiten / trainingen kunnen worden aangepast op basis van de Corona situatie. Ouders worden geïnformeerd via de app-groep.

Voor vragen of ideeën: Sander Baars, jeugdcoördinator, jeugd@wvdeamstel.nl

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑