Trainingen/Activiteiten in de Zomertijd (vanaf 30 maart)

De corona beperkingen gelden nog wel een paar weken, maar voor de renners betekent dat niet dat je stil moet gaan zitten. Een aantal clubactiviteiten zullen wel binnen de mogelijkheden  doorgang hebben en ook voor de renners en rensters van 27 jaar en ouder worden er trainingen aangeboden. Hier een klein voorschot op de komende weken met nog een extra uitdaging op 10 en 11 april.

Trainingen en clubritten in April

Dinsdagavond:

17.30 uur: Jeugdtraining op het parcours

18.00 uur:  Wegtraining voor de renners Under18

19.00 uur: (nieuw!) Training 18+ : Voor alle wedstrijdrenners van 18 jaar en ouder (ook 27+!) zal er in groepjes van vier een intensieve training verzorgd worden op het clubparcours. De trainers zullen een creatief en koersgericht programmatje verzorgen. Dit is ter vervanging – voorlopig – van de Dinsdagavondcompetitie.
Komende dagen komt er een aanmeldformulier online waarmee je je kan aanmelden.

Woensdagavond:

Voor de Dames en de mannen-instapgroep (Trainingsgroep Wedstrijdsportief)  zal ook vanaf 31 maart in groepjes getraind gaan worden op het clubparcours. Wil je daar informatie over, neem dan contact op met Astrid Schop (vrouwen) of Erik van Ravenzwaaij (mannen ). Zie komende dagen bekeken worden hoe dit vorm gegeven gaat worden. Details volgen nog.

Donderdagavond: de April-VJC voor U27 en Jeugd

Nog geen reguliere VJC maar wel koers voor de Jeugd (elke week om 18.15 uur) en voorlopig de renners onder 27. In eerste instantie een reeks van vier wedstrijden op 1, 8, 15 en 22 april.  Met een klassementje voor de Nieuwelingen en Dames en voor de Overigen. Uiteraard weer met prijsjes voor de snelste ronde en premiesprints. Inschrijfgeld = € 3,- per keer.

Nog een uitdaging: de Corona Challenge

Op zaterdag 10 en zondag 11 april zal er gestreden worden om de “Amstel corona challenge 2021” in de vorm van een tijdrit en een koppelrit van (beide) ca 65 km. Vorig jaar hebben 24 renners al eens de pilotversie mogen meedoen, nu toegankelijk voor meer mensen. Precieze details van deze uitdaging volgen nog. Houd ook hiervoor deze site stipt in de gaten de komende dagen. Deelname is mogelijk voor renners en rensters vanaf 15 jaar en heel veel ouder (dus 2 jaars Nwl en ouder). Even uit de comfortzone, maar wel met inachtname van de coronaregels.

Al deze activiteiten staan uitsluitend open voor onze eigen leden.
Bovendien kan een en ander alleen georganiseerd worden als iedereen zich aan de richtlijnen van de overheid houdt: geen groepen bij elkaar, afstand houden, niet komen bij gezondheidsklachten etc.

 

Een gedachte over “Trainingen/Activiteiten in de Zomertijd (vanaf 30 maart)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑