Aanmelding Dinsdagavondtrainingen

De komende weken kunnen we nog geen Dinsdagavondcompetitie laten verrijden en ook groepstrainingen op de weg kan nog niet. Maar voor alle wedstrijdrenners m/v van 18 jaar en ouder (ook 27+!) zal er in april op het clubparcours een intensieve training verzorgd worden. Corona-proof, dus in groepjes van maximaal vier.

Temporijden, finales rijden, bochten, intensieve blokken en sprinttraining. En dat in de maximaal toegestane groepsgrootte van vier.
De trainers zullen een creatief en koersgericht programmatje verzorgen van ca 1.15 uur; start om 19.00 uur. Dit is ter vervanging – voorlopig – van de Dinsdagavondcompetitie in april, zolang deze nog niet verreden kan worden. Op 30 maart en (voorlopig) 6, 13 en 20 april.

Aanmelden vóóraf voor alle renners vanaf 18 jaar en ouder is wel noodzakelijk. We gaan uit van maximaal 8 groepjes van vier tegelijkertijd op de baan.

Meld je aan voor de trainingen  invullen van dit formulier: hier aanmelden! in te dienen uiterlijk maandagochtend 29 maart 12.00 uur
Je wordt daarna toegevoegd aan de Whatsapp groep waarin alle verdere informatie gedeeld zal worden en op maandagavond de groepsindeling.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑