VJC jeugd 1 en 8 april 2021

Op de donderdagen in april wordt er door de jeugd weer gestreden. Dit keer in de voorjaarscompetitie. Er staan heuse leiderstruien op het spel, ze zijn nog niet binnen, maar dat kan niet lang meer duren!

Donderdag 1 april was, zonder grap, de eerste afspraak. De groep renners is daar in twee categorieën gedeeld. Dat wrong wel een beetje. Bij de tweede wedstrijd op 8 april is iets geschoven en zijn er drie categorieën ontstaan. Gijs had het te zwaar bij de grote motoren en stapte over naar de opgerichte midden groep. Voor de nieuwste jonge leden van de club is er een eigen categorie gemaakt. De punten die Gijs in de eerste koers heeft gepakt gaan mee naar de tussengroep (x3 want probeer maar eens mee te komen!)

Op 1 april hebben beide groepen 2 wedstrijden gereden. De grotere jongens en dame een lange race en daarna een afvalrace. De kleinere twee wedstrijdjes van vijf ronden. Pittige koersen dus. Op 8 april was het de planning om drie wedstrijden te doen. Bij de grote jongens en dames (met Mimi en Jenthe zijn er nu twee dames in deze groep) ging het helaas in de laatste bocht van de eerste ronde fout. Een val, met schade, vooral aan de splinternieuwe helm van Ravi. Gelukkig kon hij wel verder koersen, maar hebben zij uiteindelijk een korte en een lange koers gedaan. De tussengroep en de kleinste hebben drie wedstrijdjes gereden op het scherpst van de snede!

Dat levert de volgende stand op na twee van de vijf wedstrijden:
Categorie 1:
Arnau – 8pt
Thorben – 7pt
Joep – 3pt

Categorie 2:
Briek – 39pt
Isaac – 37pt
Elliott – 36pt
Shai – 33pt
Gijs 33pt
Osher – 27pt
Yoav – 17pt
Micah – 15pt
Silvan – 13pt
Romain 7pt (eerste wedstrijd gemist)

Categorie 3:
Fabio – 27pt
Ravi – 21pt
Quinten – 18pt
Jenthe – 17pt
Samuel – 7pt (tweede wedstrijd gemist)
Max – 7pt
Mimi – 7pt (eerste wedstrijd gemist)
Davin – 3pt (eerste wedstrijd gemist)

De komende drie donderdagen in april is het nog koers. Dus nog alle kansen voor iedereen! En wat de wedstrijdvormen worden, wordt iedere donderdag ter plekke bepaald!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑