Activiteiten: Clubkampioenschappen en méér

Vanaf 5 juni zijn er versoepelingen van de coronamaatregelen en kan er weer iets meer. Wat de Sportcommissie betreft nog lang niet genoeg, maar goed. De  CK’s Tijdrijden (8 juni) en CK weg (zondag 13 juni) kunnen we laten verrijden, de Dinsdagavondcompetitie zal doorstarten te starten en deelname aan de VJC wordt uitgebreid. Wat staat er op de agenda?

Dinsdag 8 juni: Clubkampioenschap Tijdrijden voor alle categorieën vanaf Nieuwelingen en ouder. Inschrijfformulier en nadere info staat komende zaterdag op deze site. Deelname alleen met vooraanmelding. Eerste starter om 19.00 uur.

Vanaf Dinsdag 8 juni weer de Dinsdagavondcompetitie: start elke dinsdag om 19.15 uur precieze vorm en nadere info volgt nog.

Vanaf Donderdag 10 Juni staat de 2e Voorjaarscompetitie (VJC#2) van ’21 weer open voor alle leden. Er zijn al drie ritten gereden, maar de nieuwkomers hebben alle mogelijkheid om voor de dagprijzen te gaan. Start steeds om 19.00 . Inschrijfgeld 3,- gepast betalen.

Clubkampioenschappen weg: Op zondag 13 juni. Details volgen nog. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er in twee groepen gereden:

  • De B-klasse: Dames/1e jrs Nieuwelingen en cat VII: 1 1/4 uur en 10 ronden
  • De A-klasse: alle mannen vanaf 2e jaars Nieuwelingen: 2 uur en 10 ronden (Prijzen voor het Algemeen kampioenschap, U19, 40+, 50+)

Verder kan de Jeugd tot en met 17 jaar weer Interclubwedstrijden met anderen rijden en Interclubkalender wordt nu gemaakt voor de komende zes zondagen. Op zondag 11 juli zullen de wedstrijden bij De Amstel plaatsvinden.

Tenslotte op donderdagavond 24 juni de “Langste Dag-Race“; een speciale wedstrijd over extra lange afstand met extra premies en prijzen, ook meetellend voor de VJC#2.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑