Een warm gevoel bij de 3e rit van VJC2: weer Joppe

Na de laatste (?) kille donderdag van vorige week was het nu een heel ander paar mouwen.  Heel lekker koersweer en dat was te zien. Snelle rondjes volgden elkaar op en in de finale was het toch een durver die weer won: Joppe van de Weerdt deed voor de tweede keer een succesvolle uitval en won.

Het went al snel, dat lekkere weer en de renners hadden dan ook zeker geen last van de warmte. Onder impuls van o.a. Niek Voogt en in het begin nog Joris van Nieuwkerk (geen last van oververhitting, maar wellicht wel van overschatting) waren er verschillende aanvallen die telkens weer teniet werden gedaan. Met leider Tristan Geleijn in het rood ging het peloton dan ook compleet de finale in. Met het luiden van de bel plaatste Joppe zijn ultieme demarrage en met een snelle laatste kilometer wist hij met meters voorsprong de zege te pakken. KJK zag het met argusogen aan en werd 2e, Viego Tijssen 3e, voor Jelle Boonstra en  Tristan Geleijn. Thomas Landman was de eerste Nieuweling van de dag. Mylaps staat hier.
In het klassement staat  Joppe nu weer eerste met één puntje voor Tristan. Máár de Tijdrit van komende dinsdag telt ook mee, dus er kan nog wat veranderen voor de volgende rit van donderdag de 10e.

Download (PDF, 131KB)

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑