Aanmelden CK Tijdrijden Dinsdag 8 juni

Komende Dinsdag de strijd om de Clubtitels op de Tijdrit. Uitsluitend met voorinschrijving voor maandag 20.00 uur via: hier aanmelden!

Info:
Deelname is gratis, en de rit telt ook nog mee voor de Voorjaarscompetitie#2.
Start en Finish (en rugnummers halen vanaf 18.45 uur) zijn zoals gebruikelijk onder de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Driemond (A’dam Zuidoost). We rijden in zuidelijke richting met één keerpunt.
De starttijden:
19.15 eerste start: alle cat (incl Dames en incl Nieuwelingen) 18,9 km.

Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
– Masters 50+
– Dames (incl. Nwl./Jun.).

Materiaal:
Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Nieuwelingen : gewone fietsen maar wel tijdrithelmen toegestaan. Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven.

De huidige standen in de “Eeuwigdurende Tijdritranglijsten” zijn terug te vinden onder het kopje “oude uitslagen” in de balk en dan scrollen naar de ranglijsten.

Gezondheid en Corona
Deelname betekent dat je geen gezondheidsklachten hebt.
Verder doe je niet mee als je vanwege quarantaine richtlijnen of anderszins niet deel kan en mag nemen.
Ter plekke wordt afstand gehouden en je neemt géén ouders, vrienden of supporters mee, tenzij ze een rol vervullen bij jureren en parcoursbewaking!

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑