Inschrijven en info Clubkampioenschap 13 juni 2021

Het is nog niet mogelijk om échte wedstrijden te rijden en dan vormen de Clubkampioenschappen van komende zondag de ideale mogelijkheid om nog één keer met elkaar op het scherpst van de snede te strijden. Een langere afstand en een zware koers hoort daarbij. Lees hieronder verder en geef je uiterlijk vrijdagavond op!

Komende zondag is het zover dan wordt er gestreden om de clubtitels van 2021. Het bestuur rekent op een mooie opkomst en mooie wedstrijden. Lees snel verder en vul het opgave formulier op. Niet inschrijven = niet meedoen, hoewel iedereen uiteraard al als “ingeschreven kan worden beschouwd”. Meld je hier uiterlijk vrijdag 11 juni 23.59 uur aan (en check je chip!): Formulier hier!

Het programma voor zondag 13 juni gaat er als volgt uit zien:

9.30 uur: Inrijden en rugnummer halen
10.00 uur:  De B-klasse: Dames klasse en renners geboren in 2006 en 2007 (1e jrs Nwl/Cat VII) Nieuwelingen en cat VII: 1 1/4 uur en 10 ronden; prijzen in twee categorieën.

11.45 uur: De A-klasse: alle mannen vanaf 2e jaars Nieuwelingen: 2 uur en 10 ronden (Prijzen voor het Algemeen kampioenschap, U19, 40+, 50+). Er wordt gestart met 10 neutrale ronden en daarna gaat het bord op 80. Dus een extra boterham eten.

Beide koersen: Verzorging is hele koers toegestaan. Ronde vergoeding bij pech tot laatste tien ronden. Vanaf 10 ronden voor einde begint de afsprintprocedure.

Coronamaatregelen
De Amstel volgt zo goed mogelijk de NOC en KNWU richtlijnen. Er zal gewoon gekoerst worden, maar daar omheen zijn er wel een paar zaken waarmee deelnemers en vooral publiek rekening moeten houden.

Algemeen: 
Volwassenen houden afstand tot elkaar  (behalve in de koers). Geen handen schudden en praat op afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte.
Er zal een wat beperktere medaille uitreiking zijn, meteen na afloop bij het juryhuis na afloop, geen uitgebreide huldiging. Ook daar houden ouders en begeleiders afstand. Publiek verspreidt zich langs het parcours.

Rugnummers
Rugnummers zullen buiten uitgereikt worden. Deelname is gratis!.

En wie wil er niet op de erelijst der kampioenen komen:

Galerij der Clubkampioenen

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑