VJC#2: Justin de Hart in pole position voor CK (update stand)

Komende zondag is de strijd om de felbegeerde, want eeuwige roem, clubtitels. Donderdagavond was de generale repetitie en de renners vlogen er in alsof er geen CK aan zit te komen. Justin de Hart reed met een supersnel slotrondje naar de winst en is meteen de te kloppen man voor zondag.

De jury gooide overigens wel olie op het vuur door de eerste helft van de koers te laten rijden om de leidersprijs en ook nog een drierondenklassement. Een aantal 40-plussers maakte zijn eerste VJC van het jaar mee en had er zichtbaar moeite mee. Deen, Van der Ham, Breedt, Hermans…alle kregen ze een rondje aan de broek. Het eerste half uur werd er dan ook gevlogen. Pas daarna keerde de rust even terug. KJK pronkte met de leidersprijs en Sander Boerkamp met het drierondenklassement. Maar het ging om de winst en het klassement,
Beste Nieuweling was Luuk van Stuijvenberg die Samuel Gunnink (sterk op zijn retro fiets) en Tristan Stoelinga voorbleef.
Uiteindelijk reed de rest toch weer met elkaar naar de streep. Opnieuw was het Roel Mouris die de boel nog eens op gang trok waardoor de laatste ronde op recordsnelheid werd gereden. Justin kwam daarbij ruim als eerste over de streep, vóór Niek Voogt, Tristan Geleijn en KJK. Ronald de Waal werd 5e. Het was een mooie dag voor Justin, want bij hem mocht de schooltas donderdag ook al aan de vlaggenmast. Maar adel verplicht en zondag zal er naar hem geloerd worden en de concurrentie is zeker groot.
Check de uitslag en onthoud de laatste ronde van Justin (en Tristan) in 1.09 (51,5 km/u)! hier!
De stand staat hier: WV-de-Amstel-VJC- 2e reeks – 10 juni 2021.
Er zal nog gereden worden op 17 en 24 (langstedagkoers) juni en de finale op 1 juli.

Een gedachte over “VJC#2: Justin de Hart in pole position voor CK (update stand)

Voeg uw reactie toe

  1. Voor wat het waard is: ik finishte tussen Koos en Ronald, maar mijn transponder besloot 2 rondjes over te slaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑