5e plaatsen voor Riejanne en Enzo

Op het NK Tijdrijden in Emmen waren er afgelopen woensdag topklasseringen voor Enzo Leijnse (U23) en Riejanne Markus (Dames). Beiden werden ze 5e. Owen Geleijn en Femke Markus evenaarden ook elkaars prestatie 16e.

In en om Emmen (voor degenen die ooit de “Omloop van Kleine Hein” gereden hebben, dáár, maar dan met een extra vuilnisbult erin) was een mooi rondje uitgezet vanaf het parcours van de plaatselijke wielerclub dat 2 keer gereden moest worden. Bovendien ook nog mooi in beeld gebracht op een aantal kanalen.
Riejanne eindigde vlak achter vier dames die al regenboogtruien in de kast hebben hangen (op verschillende onderdelen) en mag met recht “best of the rest” genoemd worden. Zus Femke reed ook een degelijke tijdrit.
Enzo wrong zich tussen de Jumbo-Visma beloften met een knappe 5e plaats met een tijd waarmee hij bij de profs ook niet slecht gescoord zou hebben. Ook Owen zal niet ontevreden zijn.
Amstel-dames Tessa Sandberg en Marike Veldhuis hadden zich via de selectiewedstrijd in Enkhuizen weten te plaatsen en hadden geen vaste doelen van te voren. De 34e (Marike) en 39e (Tessa) plaatsen waren ondergeschikt aan het deelnemen aan dit wereldtop-evenement.
Komende dagen meer Amstel aan de start op het weg NK.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑