Dinsdagavondcompetitie: Nieuw peloton, ander koers

Als er 8 renners aan de start staan die we nog niet eerder hebben gezien op de dinsdagavond past de dinsdagavond zich daaraan aan. Dus werd de neutralisatie gereden zoals hij bedoeld is, om de nieuwe renners te laten wennen aan het parkoers en het peloton. En vijf vrouwen aan de start is waarschijnlijk ook wel voor het eerst.

Maar na die neutralisatie was het ook wel gedaan met de rust. Het tempo gaat flink omhoog en demarrages volgens elkaar in hoog tempo op. Maar als je 50 meter had was het al veel, het peloton bleef alert en had altijd nog genoeg kwaliteit in zich om de gaatjes weer snel dicht te rijden. Het peloton dunde wel een beetje uit, menigeen kreeg 2 ronden (of meer) aan de koersbroek. Een teken dat het hard ging,

Raul Woudstra won net als vorige week met overmacht de sprint, maar daarna had de jury het nog best moeilijk omdat er door een grote groep werd gesprint, de rugnummer soms tussen de schouderbladen of aan de verkeerde kant zaten. Maar uiteindelijk kwam men tot:

  1. Raul Woudstra
  2. Stephan Scherpenisse
  3. Jan Buisman
  4. Tim Schreurs
  5. Jaap van der Grinten
  6. Alexander Evers
  7. Fernando Oliviera
  8. Marcel Witte
  9. Simon Houtsma
  10. Coen Emmer

Hopelijk zien we volgende week veel van de nieuwe gezichten weer terug want een gevarieerd peloton maakt het voor iedereen interessanter.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑