Dinsdagavondcompetitie: laagvliegen

In de zomer is het altijd afwachten wat voor startveld er staat. Dit keer verrassend veel nieuwe gezichten. Dat bleken niet bepaald beginners te zijn want het begin van de neutralisatie was nog wel redelijk in de buurt van de 40 maar tegen het einde was het al flink daarboven. Dat is niet de bedoeling en daar gaan we volgende week wat strenger op toezien.

Het hoge tempo was ook niet bepaald constant. Demarrage, er vol gas achteraan tot de hergroepering en dan op naar de volgende demarrage. Pas bij het 10-ronden bord was er een paar ronden relatieve rust maar toen Pim van Diemen demarreerde en tot het begin van de laatste ronde een klein gaatje wist te houden moest iedereen vol aan de bak en bleef er weinig over van het peloton. Wel zo makkelijk voor de jury want de renners druppelden over de finish. Koen Polder won voor Ewoud, Sander, nieuweling Max Bergsma, Raul en Alexander.
De nieuwe stand: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑