Dinsdagavondcompetitie: zo hoort het niet te gaan

Vorige week ging het veel te hard voor een dinsdagavondwedstrijd. Maar vanavond ontbraken de nummers 1 t/m 3 van vorige week en de top 7 van het klassement. Hoewel het niet boven de 40 rijden tijdens de neutralisatie ook nu moeilijk lukte was het achteraan in het peloton dit keer beter vol te houden dan vorige week. Als het een halve ronde hard ging viel het daarna lang genoeg stil om weer om adem te komen.

Kortom, het leek een mooie avond te worden tot er in de lastige derde bocht een valpartij ontstond waarvan Jan van Herwijnen het grootste slachtoffer werd met in ieder geval een klassieke sleutelbeenbreuk. Omdat het lang duurde voordat het parcours weer vrij was werd de wedstrijd gestaakt. Volgende week beter. En Jan uiteraard veel beterschap!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑