Talenten tonen zich weer

Er is nieuws over de verschillende talenten van De Amstel. met o.a. Jelle Boonstra en Enzo Leijnse in verschillende selecties en Michiel Mouris naar het geel in Denemarken.

De Amstel kent meerdere talenten, en de lieten en laten zich regelmatig zien. Enzo Leijnse gaat zich vast laten zien in de Tour de l’Avenir waarvoor hij door de bondscoach geselecteerd is.
Michiel Mouris reed mee in de Randers Bike Week. Een weekje van vier dagen met mooie etappes in het heuvelachtige Denemarken. Na winst in de Tijdrit en de eerste etappe wist MM heel mooie de eindoverwinning te pakken. In Randers (waar al eerder verschillende Amstelrenners meededen de afgelopen jaren) waren ook Frederieke Drost en Rachel Jansen bij de Dames aanwezig.
Jelle Boonstra reed afgelopen week met de Nederlandse Junioren selectie de zware Ardennen driedaagse Aubel-Thimister-Stavelot met vooral de laatste etappe met alle bekend klimmetjes. Jelle reed naar een 5e, 17e en 6e plaats in de etappes en werd heel knap 8e in het eindklassement. Als eerstejaars-Junior heeft hij zich met name bergop heel goed getoond. Dat blijkt ook wel uit de beelden op de verschillende klims.

Afgelopen week werd bekend dat Daan Hoeks (o.a. dankzij zijn zege in Frankrijk), “Talent van de maand Juli” was bij Wielerflits. Later zal Daan daarmee meedingen hij mee naar de titel Talent van het jaar. Wie weet.

Wielrenners van de maand juli bekend

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑