Informatie Tijdrit Driemond 31 augustus (en inschrijving)

Op de bekende plek in Driemond vindt komende dinsdag de Tijdrit in de Najaarscompetitie plaats. Let op: De tijdrit gaat voor alle categorieën over 10 kilometer; voor de oudste Jeugdklassen en de Senioren. Eerste start is om 19.15 uur precies. Deelname gratis. Geef je van te voren op.

September is toch altijd een beetje de tijdritmaand en nu dus een prima training daarvoor. Start en finish is onder de brug naar Weesp over het kanaal in Driemond. Alle categorieën starten door elkaar heen en rijden dezelfde afstand 10 km. Puntentelling conform reglement NJC.
De Jeugdleden en Nieuwelingen en Junioren worden door de begeleiders en trainers op de startlijst gezet. Ben je senior/volwassene of niet-lid: geef je uiterlijk maandag a.s. om 19.00 op via een mailtje met je naam en leeftijd naar redactie@wvdeamstel.nl
Dinsdagmorgen worden de starttijden gepubliceerd. Eerste start is om 19.15 uur. Er vertrekt een groep op de fiets vanuit Ouderkerk (De Haan) om 18.30 uur

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑