Tijdrit Driemond: flexibele instelling

De tijdrit in Driemond kende een iets ander parcours, maar er werd gewoon gereden langs het Kanaal, en over 10 kilometer. De Amstelrenner kent een flexibele instelling en nadat de start-finish locatie even werd aangepast vanwege maaiwerkzaamheden kon er gewoon gereden worden. Voor de renners maakte het niet veel uit: afzien! Joris van Nieuwkerk was ruimschoots de snelste.

Joris heeft zijn zinnen op de NJC 2021 gezet en reed in 12.48 naar een snelle tijd. Lisanne Immerzeel was de snelste dame in een ook indrukwekkende 13.51,1 waarmee ze zelfs naar de snelste tijd in de Eeuwigdurende Ranglijst zal opschuiven. Opgemerkt moet worden dat de tijdrit van vanavond waarschijnlijk een 100 meter langer is dan de reguliere tijdrit.
Op de plaatsen 2 en 3 eindigden Tristan Geleijn en Viego Tijssen, terwijl de snelste Jeugd-tijd was voor Jente Koops. Sowieso was het voor een aantal weer een nieuwe ervaring, en dat kan nooit kwaad.
De ranglijsten zullen binnenkort ook weer bijgewerkt worden. Stand in de NJC volgt nog. Donderdag de volgende pelotonsrit.

Uitslag Tijdrit Driemond 31 augustus 2021

Een gedachte over “Tijdrit Driemond: flexibele instelling

 1. donderdag hebben we een Leidersprijs 10 euro
  3 ronde klassement 5,4,3 euro
  5 euro snelste ronde
  de strijdlustigste mag volgende week gratis starten
  3 eindprijzen Senioren
  3 eindprijzen Jongeren

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑