Dinsdagavond: mooie koers!

Volgende week wordt de dinsdagavondcompetitie afgesloten op de gebruikelijke manier. Dat wil zeggen een korte koers (geen inschrijfgeld!) en daarna de prijsuitreiking met een hapje/drankje. Iedereen die dit jaar heeft meegereden is welkom voor het uitwisselen van sterke verhalen over dit korte seizoen. Afgelopen dinsdag werd er nog even geknald.
Vaak lukt het niet om te ontsnappen uit het peloton en waaien er alleen achteraan wat renners af. Dinsdag was het een heel ander verhaal. Na de neutralisatie was er snelle ontsnapping van Caspar Hermans en Serge van der Putten. Ze kregen een recht eind voorsprong maar moesten na een paar ronden toch capituleren.
De volgende ontsnapping was wel succesvol en brak het peloton in vier stukken. De eerste groep bestond uit Raul Woudstra, Sander Boerkamp, Joris Maarleveld en Caspar Hermans. De tweede groep uit Tom Wolters, Sandor Heman, Fernando Oliviera en Pierre Deen. Met de renners verspreid over rijdend leek het een makkie te worden voor de jury maar van de eerste groep gingen drie renners naast elkaar over de streep. De jury kwam tot de volgende uitslag: Raul Woudstra, Sander Boerkamp, Joris Maarleveld en Caspar Hermans. Tom Wolters won de sprint van de tweede groep van Sandor Heman.
Er kan volgende week nog worden gestreden om de plaatsen twee en vijf in het algemeen klassement.
Destand:

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑