Perfecte afsluiting van de Dinsdagavondcompetitie ’21

Net als vorig jaar was het prachtig weer bij de afsluiting van de dinsdagavondcompetitie. De eerste plaats was al vergeven aan Raul Woudstra maar er waren nog genoeg andere plaatsen waarom gestreden kon worden.

Dat maakte er een harde koers van zonder ontsnappingen die serieus waren te noemen. Raul was oppermachtig in de sprint en pakte zijn zevende overwinning van dit korte (14 ritten) seizoen. Sander Boerkamp eindigde één plekje voor Marcel Witte en dus kwam zijn tweede plek niet in gevaar. Jaap van der Grinten had geen concurrentie voor zijn vierde plek en kon zich beperken tot een meerijden in het peloton. Daarachter was het wel spannender, en werd er ook een klein foutje gemaakt waardoor Tim Schreurs ten onrechte gelijk stond met Alexander Evers en op grond van zijn gemiddelde de vijfde prijs kreeg. Alexander bleek bij nadere beschouwing toch één puntje meer te hebben (sorry Alexander). De afwezige Tom Wolters zakte van plek 5 naar 7 en Sandor Heman eindigde als achtste.

Arno Vos, Wil Nieuwendijk en Paul Andriessen, bedankt voor jullie trouwe jurywerk. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn om alle dinsdagavonden te rijden.
En alle renners ook bedankt voor het meerijden, wij hopen iedereen en een aantal nieuwe gezichten volgend jaar weer terug te zien vanaf dinsdag 29 maart 2022.
De einduitslag. DinsdagavondSite (4)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑