Veel Amstel op NK weg

Het NK weg voor de Nieuwelingen en Junioren én de Elites zonder contract (alles voor mannen en vrouwen) vindt na een jaar overslaan en verschillende uitstellen dan eindelijk weer plaat. 16 Amstel leden gaan er voor. Op de VAM-berg bij Wijster, waar anders.

De grootste Amstel-delegatie is bij de Vrouwen aanwezig. De Amstel-Dames Suzanne Mulder, Tessa Sandberg, Francien Looije, Lisanne Immerzeel, Marike Veldhuis, Frederieke Drost en Rosan Koper staan zaterdag gebrand aan de start van de vast en zeker zware koers. De vrouwen rijden 16 rondes, met elke keer twee keer de VAM-berg. ‘s-Ochtends zijn er vier Amstel-Junioren aanwezig: Jelle Boonstra, Mees van Duren, Justin de Hart en Sam Hutzezon gaan weg voor 16 rondes met telkens één keer de VAM-berg, maar wel met de kasseistrook.
De Nieuwelingen Thomas Landman, Tobias Kool, Julian Vergouw en Viego Tijssen zijn er zondag bij voor slechts 9 rondjes. ‘s Middags gaat Koos Jeroen Kers (oud winnaar) nog eens van start voor de mannen koers met 42 VAM-beklimmingen.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑