Wie helpt de Ouderkerker Cross om (weer) een succes te worden?

Op zondag 28 november is het met een jaar vertraging tijd voor de 11e Ouderkerker Cross. Altijd een hoogtepunt(je) van het crossseizoen. De Amstel is 10 maal te gast bij andere verenigingen en nu mogen we zelf aan de bak. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Lees snel verder en help mee.

De 11e Ouderkerker Cross zal een nóg professionelere entourage kennen en een gewijzigd parcours rondom o.a. de nieuwe horeca- locatie.

Hulp gevraagd
De organisatie vraagt zoals altijd nog hulp van (ouders van) leden en supporters van de club zoekt.

Concreet zijn er in elk geval mensen nodig die zaterdagmiddag 27 november  van 14.00 – 16.00 uur helpen voor de opbouwploeg, en op zondag 28 november van 8.15 uur – 9.15 uurén verkeersregelaars/parcoursbewakers tijdens de koersen. Vooral de ochtendploeg op zondag moet door Jeugdouders bemand worden. Ook zal er in de kantine enig opruimwerk verricht moeten worden.

Zorg dat je niet gebeld wordt, maar meld je even aan via aukebroex@gmail.com of schiet Auke Broex of Wim Jansen even aan.

Van álle deelnemende senioren- Amstelrenners aan de cross  wordt wel verwacht dat ze na de koersen om 14.00uur even meehelpen met de afbouw en het opruimen van het parcours; vele handen maken licht werk en vorig jaar was het binnen een half uurtje allemaal opgeruimd.

Nadere info over het precieze programma volgt snel.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑