Zondag 27 Februari: het eerste Voorjaarskampioenschap (meld je aan)

Zondag 27 februari start de reeks voorjaarskampioenschappen en wel met het Regiokampioenschap van Amstelland bij De Amstel. Er is – zoals altijd – startgelegenheid voor alle categorieën, maar wel nadat je je aangemeld hebt.

Omdat het Regiokampioenschap van Amstelland een van de eerste soort van “serieuzere” koersen is, en om de organisatie te vergemakkelijken gaan we ook deze keer werken met voorinschrijving tot uiterlijk vrijdag 25 februari. Er is een gemaximeerd deelnemers veld per start, dus wees er op tijd bij. Vol is vol. Formulier hier!
Alle info: staat ook hier: https://www.wvdeamstel.nl/?p=24850
De Jeugd start vanaf 10.00 uur; de Nieuwelingen en Dames vanaf 11.30 uur en de Overigen vanaf 13.00 uur.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑