Dinsdagavondcompetitie: mooie start

Het is altijd weer de grote vraag wie er allemaal aan de start staan bij de eerste keer dat we weer op de dinsdagavond koersen. Naast een groot deel van de harde kern waren er weer een aantal dames en een aantal nieuwe gezichten (vaders van jeugdrenners, herintreders, vrienden van leden). Kortom, een mooi startveld.

Na twee jaren waarin er slechts vanaf de zomer mocht worden gekoerst had iedereen er duidelijk weer zin in. Met ruim 20 renners was het tijdens de neutralisatie achterin het peloton al flink aanpoten omdat niet iedereen even soepel door de bochten gaat en die gaatjes moeten daarna weer dicht worden gereden.

Alleen Serge van der Putten kon aan het eind terugkijken op een lange ontsnapping, maar alleen kun je geen halve koers voor het peloton uit blijven rijden. In de laatste ronde kwamen twee renners met voorsprong door de laatste bocht, Mats Siemons, 7e bij het NK sprint schaatsen, had daarbij nog een grote voorsprong op nummer twee Alexander Evers. Daarna volgde het peloton, en die kwamen met zoveel tegelijk over de streep dat de jury slechts met grote moeite een uitslag kon opstellen. Ook de jury moet nog even warmlopen.

Een gedachte over “Dinsdagavondcompetitie: mooie start

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑