Vroege schifting op de dinsdagavond

Opnieuw een prachtige wieleravond en dus een mooi peloton aan de start met een paar nieuwe gezichten en ook weer renners die we al meer dan een jaar niet hadden gezien. En met de kersverse clubkampioen Raul Woudstra aan de start kunnen we ook wel definitief afscheid nemen van de oude benaming trimmerscompetitie. Kijk naar de lijst van kampioenen, daar zit heel wat namen tussen die het verder geschopt hebben.

Het tempo tijdens de neutralisatie lag al behoorlijk hoog en zeker met wat rijders die onze bochten nog niet goed aanvoelen was het achteraan al behoorlijk doorrijden om de gaatjes weer dicht te rijden. Kort na vrijgave van de koers ontstond er een breuk waarbij alle goede renners in de eerste groep zaten en dat betekende ook meteen dat de rest elkaar kon opzoeken om gezamenlijk het gedubbeld worden zo lang mogelijk uit te stellen. Een stuk prettiger dan dat in je eentje is.

In de kopgroep gebeurde weinig spannende zaken, er waren wat pogingen maar iedereen bleef ruimschoots in het zicht en werd dan ook snel weer bijgehaald. Raul, noblesse oblige, won ook deze sprint voor Romke van der Weerdt, Sander Boerkamp, Jaap van der Grinten en Tom Wolters. Die derde plek van Sander Boerkamp was precies genoeg om aan de leiding in het klassement te komen met één puntje voorsprong op Tom Wolters en Jaap van der Grinten.
De stand na vier avonden: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑