Moderne dinsdagavond

Het heeft lang geduurd maar nu is er dan toch de mogelijk om zonder cash in te kunnen schrijven voor de dinsdagavond. Dat voorkomt toch teleurgestelde kinderen die hun spaarvarken geplunderd zien worden voor ouders die geen muntgeld meer op zak hebben. Maar techniek is niet feilloos dus stop toch nog maar een paar euro’s onder je reservebandje. Tom Wolters lukte het om op tijd in te schrijven en was wéér de winnaar.

Het peloton begint dit jaar ook weer vorm te krijgen, een flinke harde kern en natuurlijk altijd weer een paar nieuwe of juist hele bekende gezichten van jaren terug. En we hebben een nieuwe patron in het peloton, Tom Wolters. Want als je drie van de laatste vier wedstrijden wint steek je ver boven het maaiveld uit. De rest had het behoorlijk zwaar vanavond als je ziet dat een enkeling na een podiumplek vorige week nu gewoon een ronde aan je broek kreeg (Stan Nelissen). De dames in het peloton, Marike Veldhuis en Tessa Sandberg, waren niet onder de indruk en zaten de hele wedstrijd op de juiste plek in het peloton. Het zal niet lang duren of ze melden zich ook in de eindsprint vooraan.  Tom was de snelste, vóór Stephan Scherpenisse en Marcel Witte.
Het klassement heeft nu Tom Wolters aan kop met op ruime achterstand vier renners die dit seizoen zullen gaan strijden om de podiumplekken. Veel komen is daarvoor natuurlijk een belangrijke voorwaarde. De stand:
DinsdagavondSite (5)

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑