Interclubkalender Jeugd bekend

Ook dit jaar worden door de clubs in het district weer diverse, laagdrempelige, interclub wedstrijden georganiseerd. Voor jeugdleden van categorie 1 tot en met 1ste-jaars nieuwelingen. Het idee is om op een laagdrempelige manier het wedstrijdrijden voor iedereen toegankelijk te maken. In de bijlage staat een beschrijving van het reglement zoals we het met de clubs onderling hebben afgesproken. Iedere renner kan uitkomen op zijn eigen niveau aangezien de indeling niet strikt op categorie zal zijn. Wie in landelijke (KNWU) wedstrijden goed meekomt kan een categorie hoger rijden, wie voor het eerst aan wedstrijdjes mee doet, een categorie lager. Het is dit jaar voor het eerst dat we de opzet zo met de clubs hebben afgesproken. Kijken of dit werkt voor iedereen.

De eerste wedstrijd is al op 22 mei. Inschrijven kan via de KNWU site. Maar bijschrijven op de dag zelf blijft mogelijk (zo staat het ook in het reglement!).

Op zondag 5 juni (1ste Pinksterdag) is de tweede IC en die is bij ons. Hou die dag dus vrij in de agenda, zeker bij onze eigen IC verwachten we alle leden aan de start. En als er ouders zijn die willen helpen. Graag! Spreek Herman of Sander aan bij een van de komende trainingen en dan gaan we er gezamenlijk een mooie en sportieve 1ste pinksterdag van maken!

Interclub kalender 2022
22 mei – ASC Olympia
5 juni – WV de Amstel
18 juni – HSV de Kampioen Triple (tijdrit)
21 juni – BRC Kennemerland Triple (puntenkoers)
26 juni – ASC Olympia Triple (criterium)
3 juli – Venhuizen (HRTC Hoorn)
10 juli – ARC Ulysses
28 augustus – UWTC Uithoorn
4 september – WS Texel
11 september – WTC Woerden
18 september – HRTC Hoorn
25 september – HSV de Kampioen Ploegentijdrit

Reglement interclub Jeugd: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑