Mooi weer, harde koers

De titel vat behoorlijk samen hoe de dinsdagavond verliep. Een groot peloton aan de start met een flink aantal jeugdrenners die de neutralisatie aangrijpen om nog een beetje extra tempotraining te doen.

Vanaf de start werd het peloton op een lint getrokken en vanaf dat moment was het de meeste ronden hetzelfde patroon. Een versnelling, alles op een lint en daarna de hergroepering. Het gebrek aan wind zorgde er in ieder geval wel voor dat de gaten die af en toe ontstonden goed dicht te rijden waren. En zo ging er een bijna compleet peloton de laatste ronde in.

Tim Schreurs ging iets te hard door de laatste bocht en schoof onderuit waardoor de sprint van de meeste renners eindigde in redelijk rustig over de finish rijden. De schade bij Tim beperkte zich tot de bekende schaafwonden en een flink gebutst ego. Sander Boerkamp won afgetekend voor Tom Wolters en Joost van der Lee. Sander komt daarmee weer in de top-3 van het klassement.
De nieuwe stand: klik

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑