Dinsdagavond: Brave renners

De opmerkingen in het vorige verslag aangevuld met een korte herinnering voor de start hadden het gewenste effect. Tijdens de neutralisatie werd er keurig op de cruise control gereden gereden en dat was prettig. Omdat de wegtraining vandaag geen doorgang had was een flink aantal Nieuwelingen naar het clubparcours gekomen om daar toch wat nuttige trainingskilometers te maken.
Na twee corona jaren afwezigheid was ook Ruud Verbeek weer van de partij om te kijken of die opmerkingen in de verslagen over het hoge tempo wel juist zijn, of gewoon komen doordat ook bij de verslaggever de jaren gaan tellen. Uit het interview na afloop blijkt dat beide stellingen correct zijn.
Met de hele top van het klassement aan de start werd er weer volop gekoerst toen de neutralisatie voorbij was. Dat leverde geen succesvolle ontsnappingen op maar dunde het peloton wel behoorlijk uit. Minder dan de helft van de renners wist in dezelfde ronde te blijven als het peloton.
Als Raúl Woudstra op dinsdagavond aan de start staat wint hij vaak en ook dit keer was hij afgetekend de rapste in de sprint. Sander Boerkamp, Tom Wolters en Stephan Scherpenisse bleven nog enigszins in het spoor van Raúl. De meest constante renner is trouwens Fernando Oliviera, die eindigt zeven van de laatste acht keer op plaats 6 of 7 en die achtste keer was plek 8.
Sander Boerkamp is over Stephan en Alexander gesprongen en bezet nu plek 2, maar nog steeds op gepaste afstand van Tom Wolters die en vaak komt en steevast hoog eindigt.

De stand, klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑