Tijdrijden op de Houtribdijk: altijd lastig

Woensdag was het een drukte van belang op de Houtribdijk bij Enkhuizen waar weer een West-Frisia Tijdrit werd verreden over de bekende 22 kilometer. Voor de Districten Noord en Noord-Holland tevens een selectiemoment richting NK. Maar de wedstrijd stond ook open voor anderen zodat er maar liefst drie uur lang renners aankwamen en vertrokken.

Misschien door de drukte leidde dat tot wat verwarrende tijden (sommige tijden zijn nog steeds niet helemaal correct), maar goed, het meeste klopte wel uiteindelijk. Opvallend was dat de tijden in grote lijnen langzamer waren dan vorig jaar. Toen ook veel wind, maar kennelijk nu net iets ongunstiger.
Amstel-uitslagen: Jelle Boonstra werd 4e bij de Junioren; Jente Koops 3e bij de Nieuwelinge-meisjes; Thomas Landman en Samuel Gunnink resp. 8e en 9e bij de Nieuwelingen en Tessa Sandberg was 5e Dame met Marike Veldhuis en Rosan Koper ook nog in de top-10.
Een aantal van onze renners plaatst zich daarmee ook voor het NK Tijdrijden eind deze maand in Emmen..

Alle uitslagen:  Uitslag TT Enkhuizen 010622

Maar let dus op: het kan zijn dat bij een aantal bekenden nog een minuutje op of af moet. Gelukkig hebben ze strava nog.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑