Dinsdagavond: eindelijk succes voor Serge

Als Serge van der Putten meedoet op de dinsdagavond valt hij aan. Niet één of twee keer maar gewoon zodra hij is bijgekomen van de vorige poging. Dat kost bakken vol energie dus als hij dat met nog vijf ronden te gaan doet gaat de motor meestal steeds langzamer draaien en menig keer zagen we Serge dan uiteindelijk pas na het peloton finishen. Dit keer ging hij wat later op avontuur en dat was een goede keuze.

Het peloton aarzelde te lang en dus kwam Serge met nog 20 meter voorsprong door de laatste bocht en was waarschijnlijk blij dat we niet bij het juryhok finishen maar bij de oversteek. Een even zwaarbevochten als welverdiende overwinning.

Daarachter mocht gesprint worden om de punten. Raul Woudstra werd tweede, Tom Wolters bleef Marcel Witte nipt voor. Sander Boerkamp(2e) had geen zin om zich in de sprint te mengen en Alexander Evers(3e) en Stephan Scherpenisse(4e) waren er niet dus staat Fernando Oliviera nu 4e en komen Raul Woudstra en Marcel Witte ook aansluiten. Vaak komen en dan steeds punten pakken is de manier om hoog te eindigen.

De stand: klik.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑