Amstel Vogezen Week in zicht

De zomer komt er duidelijk aan en daarmee komt ook de Amstel Vogezen Week (21 t/m 26 aug is koers) steeds dichterbij. Daarom is het tijd om alvast een tipje van de sluier op te lichten en om de laatste plekjes op de deelnemerslijst te vullen.

Qua etappeschema kopiëren we de formule van de laatste editie. Dus beginnen met een (korte) massastart bergop en vervolgens een afwisseling van langere en kortere etappes (hier kunnen enkele beklimmingen inzitten), met daarin sowieso een korte individuele tijdrit en een ‘vlakke’ omloop.

De 1e etappe zal plaatsvinden op de Col du Grand Ballon, een klim van 15,9km aan 6,1%. Na een korte vlakke aanloop zullen hier waarschijnlijk al de nodige verschillen gemaakt worden op basis waarvan we de handicap voor de volgende dagen kunnen bepalen. De meeste etappes zullen bergop finishen om het zo veilig mogelijk te maken en uiteraard vinden ze allemaal plaats rondom de camping zodat we (gezamenlijk) op de fiets heen en weer kunnen.

Aanmelden kan nog!

Een oplettende lezer heeft het waarschijnlijk al opgemerkt, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De aankomst in Kruth is op zaterdag 20 augustus, vertrek op zaterdag 27 augustus, daar tussen zijn 6 dagen koers van zondag tot en met vrijdag.

Zie ook: Nieuwe organisatie = nieuwe locatie: AAW wordt AVW

Dus mocht je eindelijk vrij gekregen hebben van werk, partner, huisdier of het überhaupt nu pas voor het eerst lezen, het is nog niet te laat! Stuur snel een mailtje naar amstelalpenweek@gmail.com

We zien jullie graag in augustus in de Vogezen!

Het organisatiecomité

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑