The harder they come… (Dinsdagavondcompetitie)

Vorige week was Serge van der Putten de glorieuze winnaar en dit keer lag hij al op de grond voordat hij over de startstreep was, het kan verkeren. Maar gelukkig kon het verder geen kwaad en liet hij zich ook vanavond weer zien als een aanvaller pur sang.

En er waren meer renners die zich lieten zien in uitloop pogingen. Met name Sander Boerkamp was een paar keer op avontuur, solo en ook met Pierre Deen. Maar in de laatste ronden bleef het peloton bijeen. Gezien het verloop van de sprint de afgelopen weken wellicht geen verstandige keuze. Maar aan de andere kant was de koers ook vanavond weer hard dus bij velen waren de reserves al flink aangesproken. De sprint was zeker geen gemakkelijke, de eerste drie eindigden binnen een fietslengte. Maar Tom Wolters pakte zijn zesde winst van dit seizoen voor Sander Boerkamp en Edwin Commandeur.

Noot: Op de langste dag werd vanouds het KONT-kampioenschap* verreden tijdens de dinsdagavond. Ruud Verbeek was vanavond de hoogst eindigende (en trouwens ook de enige) KONT-renner en mag zich dus een jaar KONT-kampioen noemen. Gefeliciteerd Ruud.

De stand,klik!

*Wat is dit nu voor gekkigheid? Voor de jonge lezer die meer wil weten: gebruik de zoekfunctie ‘KONT’ op deze site.

Een gedachte over “The harder they come… (Dinsdagavondcompetitie)

  1. Geweldig Arno en dank voor je mooie woorden voor deze meer dan terechte winnaar van dit prachtige evenement. Onze Founding father van de KONT. HET Komité Ontwikkeling Nederlands Topwielrennen.
    Namens de gehele organisatie van het grote midzomer KONTKLUBKAMPIOENSCHAP
    Ruud van harte gefeliciteerd

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑