Onderzoek naar training van wielrenners: doe jij mee?

Dit najaar start er een groot wetenschappelijk onderzoek waarbij verschillende trainingsmethoden voor wielrenners vergeleken worden en hiervoor zijn proefpersonen nodig. Ben je tussen 18 en 45 jaar en wil je meteen gratis drie maanden trainingsbegeleiding hebben (win-win), lees dan snel verder.

Amstellid Richard Louman (werekend bij NOC*NSF ) is een van de meedenkers aan de trainingsopzet geweest en de uitkomst van dit onderzoek levert zeer waarschijnlijk waardevolle informatie op waarmee men voordeel kunnen doen in de topsport (schaatsen, wielrennen, roeien, etc).

Concreet is de vraag of er proefpersonen (tussen 18 en 45) gevonden kunnen worden. Meer info: zie bijgaande flyer: Flyer_trainingsstudie_wielrenners_VU

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑