Samen naar de streep

Een kleine groep en ideale weersomstandigheden maken aanvallen aantrekkelijk. Maar als de groep bijna alleen maar uit renners van redelijk hetzelfde niveau bestaat is het ook bijna onmogelijk om weg te geraken uit de groep. Tom Wolters was ook na zijn vakantie weer de beste.

De toeschouwers zagen heel veel pogingen maar het grootste gat dat al die aanvallen opleverden was nauwelijks 20 meter. En dan komt er ook een punt dat iedereen moegestreden is en maar wat gas terug neemt om tenminste nog wat energie voor zijn eindsprint over te houden. Verrassingen bleven uit, Tom Wolters won de sprint van Alexander Evers. Nieuwkomer Menno van Blitterswijk werd derde voor Laurent Molenaar. Tom Wolters zag zijn voorsprong op Alexander Evers de afgelopen twee weken door afwezigheid wel van kleiner worden maar loopt nu weer wat uit. De eerste twee plaatsen lijken nu ook wel vast te staan, maar daarachter ligt het nog redelijk open en weegt vooral het aantal keren dat je komt zwaar (hint)!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑