De Markusjes in de Tour

Op allerlei kanalen en ook op de “gewone” TV hebben we de afgelopen week kunnen genieten van de Tour de France Femmes, en dan – met een Amstelpet op, met name van de zusjes Markus. Geweldig gereden die meiden.

Het begon uiteraard met Femke in de bollentrui na een gewonnen sprintje op de Champs Elysees, maar op dag 2 mocht ze de trui nog een keer aantrekken. Doel bereikt voor Femke. Ondertussen deed Riejanne in het opvallende rood-wit-blauw beulswerk voor Marianne Vos, én wist ze ook nog eens energie over te hebben om met de eersten door de Vogezen te trekken. Riejanne eindigde uiteindelijk op een heel knappe 12e plaats (en derde Nederlandse) in het eindklassement. En dat alles aangemoedigd door o.a. vader René die telkens met een opvallende vlaggenstok lans het parcours viel te spotten.
Riejanne stond vaak in de spotlights, en terecht, zoals  hier!
Gefeliciteerd meiden: De Amstel is trots op jullie.

Afbeelding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑