Mooie koers op de Dinsdagavond

Dinsdagavond was het perfect weer voor een mooie zomeravond vakantiekoers. Raul Woudstra trok deze keer aan het langste eind.

Er werd vanavond zeker niet gereden alsof het vakantietijd was. Direct nadat de neutralisatie er op zat volgden de eerste ontsnappingen. De eerste werd snel geneutraliseerd maar de tweede poging met Tom Wolters, Sander Boerkamp en Raul Woudstra leek kans te maken. Ze pakten een meter of honderd en werkten er hard voor. Maar het peloton weigerde te capituleren en na een aantal ronden gaven de koplopers het op.
Tim Schreurs profiteerde van het moment dat alles bij elkaar kwam en ging er vandoor. Omdat niemand meteen zin had om een achtervolging te organiseren pakte hij 200 meter maar bleef wel in het zicht. En de finish was nog ver, te ver want hij werd bijgehaald toen het bord op nog 5 ronden stond. Daarna was het de beurt van Laurent Molenaar, ook hij pakte 100 meter maar het was te weinig om het tot de finish vol te houden. Dus werd het toch een pelotonssprint. Raul Woudstra was de rapste voor Tom Wolters en Sander Boerkamp. Ook daarachter werd nog gesprint door achtereenvolgens Auke Broex, Alexander Evers, Jan Buisman en Coen Emmer. Kortom, strijd tot de laatste meter. Zoals elke week.
De stand : DinsdagavondSite (8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑