Mooi nieuws van onze toprenners

Het is altijd mooi om te zien dat renners van onze club een “stap” maken. Er rijden al heel wat renners in continental/profteams en selecties, maar Niek Voogt en Wessel Mouris gaan nu ook een stapje omhoog. En een aantal Junioren rijdt in het oranje rond.

Wessel en Niek stappen na dit seizoen over naar een nieuw continental team: Scorpions Racing Team.
Daarnaast reed Julian Vergouw afgelopen week met het nationale team de driedaagse Watersley Challenge (25e in het eindklassement) en rijden Jelle Boonstra (weer terug na een elleboogblessure) en Viego Tijssen in de bekende driedaagse Aubel-Thimister-Stavelot.
Succes allen.

 

Scorpions Racing Team neemt Wessel Mouris en Niek Voogt over van WPGA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑