Volgende week begint het na-zomerseizoen: NJC en trainingen

Vanaf volgende week nadert het einde van de vakanties en starten er weer meer gezamenlijke activiteiten: de jeugd- en wegtrainingen, NCK trainingen en de Najaarscompetitie. Een update.

Trainingen op dinsdag
Komende dinsdag 16 augustus gaan de Jeugdtrainingen op het parcours weer van start. Ook de wegtrainingen voor de wedstrijdrenners op dinsdag gaan weer van start.

De wegtrainingen hebben de focus op het NCK en ook degenen die niet meteen daarvoor in aanmerking komen kunnen meetrainen: altijd een goede manier om je in de vorm te rijden en te houden. Vertrek om 18.30 uur bij De Haan in Ouderkerk.

Najaarscompetitie 2022
De NJC 2022 gaat donderdag 18 augustus van start: drie ritten in lijn en een tijdrit liggen voor de wielen. Hieronder het programma en de regels.

De ritten zijn op donderdag 18 en 25 augustus en 1september (met prijsuitreiking). Tussendoor is op dinsdag 30 augustus de tijdrit over 10 km te Driemond.
De Jeugd rijdt haar NJC op 25 augustus en 1 en 8 september, met óók voor de renners vanaf cat V de tijdrit op 30 augustus.

Voor Senioren is de puntentelling: Rit in lijn: 1e-15.1 2e-14 tot plek tien,  de rest 5 startpunten. Ronde voorsprong: 1 bonuspunt, ronde achter op peloton: 1 punt aftrek.
Tijdrit 1e-20.1 tot plek 15 de rest 5 punten

Inschrijfgeld: € 3,- per keer. De  Supportersvereniging  zal mogelijk  extra  premies  in  de  premiepot   doen.

De Jeugd start steeds om 18.15 in verschillende niveaus en alle overigen vanaf Nieuwelingen en ouder om 19.00 uur.
De Tijdrit is voor de Senioren en voor de Jeugd vanaf cat 5 en ouder. Start voor iedereen v.a. 19.00 uur. Nadere info daarover volgt.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑