Tijdrijden moet je doen!

Tijdrijden is pijn lijden. Maar toch moet je het doen en bij De Amstel is het dus ook twee keer per jaar raak langs het kanaal. Dinsdag was het tijd voor de 10 kilometer en Vogezenweekwinnaar Wessel Mouris kwam ook weer eens winnen: in 12.23 was hij erg snel terug, ondanks de harde Noordoostenwind.

Met de wind mee starten is altijd indelen: hoe hard ga ik heen, terwijl de zware terugweg nog komt. Al met al is het vooral blijven duwen, je klein maken en doorbijten. De snelste dame was Rosan Koper in 14.11, de snelste Nieuweling Luuk van Stuijvenberg in 14.20. De snelste tijd ooit staat overigens op naam van Enzo Leijnse; in zijn superjaar 2019 snelde hij naar 11.49. Tijdrit Driemond 30 augustus 2022 – Uitslag

De rit telde ook mee voor de Najaarscompetitie die nog geen goede opkomst kende. Komende donderdag daar de laatste rit van en dan verwachten we een peloton aan de start!

Een gedachte over “Tijdrijden moet je doen!

  1. Morgen 5 eindprijzen in het eindklassement.

    snelste ronde 5 euro en
    3x drie ronde klassement

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑